Gimsøy Skolemusikk

Vil du bli med?

Virker dette spennende, noe du kunne tenke deg og være med på? Her får du litt mer informasjon om det å bli aspirant i korpset vårt.

Å være med i korps betyr å spille et instrument sammen med andre. Du får reise til nye steder der du møter andre som også er glad i musikk. Du har kanskje allerede lært deg noen toner på instrumentet og kan lese noter? Kanskje til og med kan du skalaen? Framover vil du bli flinkere og flinkere til å spille.

Når du spiller, er det flere ting å passe på. Noe av det viktigste er å behandle instrument ordentlig. Tenk på instrumentet ditt som et kjæledyr. Det har det best når det får godt stell og litt oppmerksomhet hver dag. Det er viktig å øve jevnt, og å møte på øving hver uke presis og forbredt.

Er det noe dere lurer på, ta kontakt med korpsleder i Gimsøy Skolemusikk (GSM). Vi kan kontaktes på tlf. 35 52 96 01 mandag og onsdag fra 17:30-19:30 eller e-post post@gimsoyskolemusikk.no
Dere kan også klikke på linken til venstre "Bli medlem" og fylle ut et enkelt skjema og vi tar kontakt i løpet av få dager.

Vil du heller komme til oss på Gimsøy skole kan du laste ned og fylle ut skjema for dette som du kan levere til oss. Linken finner du under her. Du trenger Acrobat reader for å lese det, programmet kan lastes ned gratis ved å klikke på linken under til høyre.

7 januar 2008

   


Get Adobe Reader

 Søknadskjema for nye aspiranter Read file